Vääränlaista liikenneihannointia lehden kannessa

Lehden kansikuva 5. lokakuuta aiheutti ensisilmäyksen jälkeen vihan tunteen nousua mopoilijoita kohtaan. Tällainen näky on jokapäiväinen Hakkarin koulun ja kentän lähialueella asuville. Keulimisiä suoritetaan mopoilla, skoottereilla, kevareilla ja mönkijöillä kouluaikana ja varsinkin sen jälkeen.

Iltaisin, kun kuuntelee tätä korvia hivelevää musiikkia ( wroom, wroom, wroom) kolme neljä tuntia putkeen ja lisää ääntä televisio- ohjelmaan kuullakseen jotain, ei välttämättä ole heti valmis nukahtamaan.

Nopeudet näillä laitteilla on kaasu pohjassa kulkevia, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Tätä menoa on nyt jatkunut vähintään kahden vuoden ajan, eikä kesäkausikaan tehnyt poikkeusta. Poliisilla on tarkkailuvelvollisuus tällä alueella, mutta koska se ei ole jatkuvaa vaan pistoluonteista, ei sillä ole merkitystä. Poliisin toimesta voisivat koeajaa kaikki Hakkarin alueella olevat kaksipyöräiset ajoneuvot ja todennäköisesti korjauskehotuksia tulisi runsaasti. Urheilukatu paloasemalta jäähallille ei ole suunniteltu varttimailin kilparadaksi, vaikka se välillä siltä tuntuukin.

Koiruus

Tiedoksi kirjoittajalle, että lehden kannessa oleva mopokuva on Ideaparkin mopomiitistä, missä mopoilijat saivat luvalla esitellä taitojaan poliisin seuratessa vierestä.

Toimitus

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?