Kuvataidenäyttely Variaatioita kuulaudesta

Yksityiskohta maalauksesta Silta.

Yksityiskohta maalauksesta Silta.

Lempäälän Vanhalla asemalla on 15.10–14.11. näytteillä Ulla Hakulisen akvarelleja vuosilta 1986–2016. Hakulinen on maalannut lapsuudesta saakka toisena ilmaisukeinona kirjoittamisen rinnalla. Hän on julkaissut lapsille suunnatut kirjat Puhaltelija (2011) ja Poika ja jättiläinen (2014). Jo pitkään hän on myös kirjoittanut Pieniä tarinoita -satusarjaa lastenteatterin tarpeisiin. Ulla Hakulinen on toiminut Lempäälässä kirjastonhoitajana 30 vuotta ja on tällä hetkellä Näyttelyn avajaiset pidetään Vanhalla asemalla 15. lokakuuta kello 15–19. Tilaisuudessa nähdään koreografi Tuula Linnusmäen tanssiesitys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?