Mestiksessä Kisa elää hankalaa hetkeä

Kisa – KeuPa HT 1 – 4, Kisa – Jokipojat 2 – 3

Pelien henget: Kaksi kotipeliä ja nolla pistettä, vaikka etukäteisuumoiluissa odotusarvona menneen viikon peleistä oli jopa kaksikin voittoa. Keuruuta vastaan Kisa oli jotenkin tahmealla jalalla kaukalossa, joskin siinäkin ottelussa maalintekopaikkoja oli useita. Joensuuta vastaan Kisa oli pelillisesti selkeästi niskanpäällä, etenkin kaksi ensimmäistä erää, mutta jo kolmannen kerran tällä kaudella vastustaja nappasi aivan pelin lopussa tikkarin pois kisalaisten suusta ja vei koko pistepotin mennessään.
Tehomiehet: Maalintekijöitä oli kolme: Niko Ahoniemi KeuPaa vastaan rankkarista sekä Santeri Vuoti ja Joona Luoto Jokipoikia vastaan. Ahoniemelle ja Luodolle maalit olivat ensimmäiset miesten virallisissa sarjapeleissä, joten valoa tehottomuusongelmiin pilkottaa.Heljanko loistaa: Pelistä toiseen voisi palkita Kisan parhaana maalivahti Christian Heljangon. Hän takaa torjunnoillaan aina sauman päästä pisteille. Heljangon torjuntatapa on aika eleetön, mutta tärkein eli pikkumustan vangitseminen toimii loistavasti, eikä kiekkoja juurikaan tule torjunnoista pelattavaksi asti. Yhteensä Heljanko pysäytti viikon peleissä kiekon 57 kertaa.
Piinaajat: Keuruulaisista hyökkääjä Emppu Pulliainen oli liekeissä, hän teki kolme maalia. Joensuulaisista Kisaa kuritti taas iso ja vahva hyökkääjä Oula Uski sekä ratkaisumaalin hänen syötöstään alivoimalla iskenyt Joonas Larinmaa.
Mitä seuraavaksi?: Keskiviikkona 12. lokakuuta Kisa matkustaa Espooseen uuden tuttavuuden eli Espoo Unitedin vieraaksi. Perjantaina Hakkariin saapuu JyP Akatemia. Sanomattakin selvää on, että pisteitä on peleistä kairattava.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?