Suunnitelmia syyslomalle

Kävin kiertelemässä ja kyselemässä, millaisia syyslomasuunnitelmia koululaisilla on. Kysyin myös, mitä he haluaisivat tehdä, jos se vain olisi mahdollista.

Alisa Qwick 15v ja Eerika Toivonen 15v - Minä aion luultavasti vain olla kotona ja syödä. Ajattelin myös käydä moikkaamassa isovanhempiani, sanoo Eerika. - Minäkin vietän aikaa kotona ja käyn talilla ratsastamassa, Alisa tuumaa. - Mutta jos kaikki olisi mahdollista, lähtisin ulkomaille, Eerika kertoo iloisesti. - Sama täällä. Lähtisin johonkin lämpimään, vaikka Kyprokselle. Siellä voisin snorklata, suppailla ja ottaa rannalla aurinkoa, Alisa jatkaa. - Minä haluaisin esimerkiksi Sveitsiin laskettelemaan. Voisin myös kierrellä katselemassa nähtävyyksiä, sanoo Eerika. Kuva: Elina Pispala

Alisa Qwick 15v ja Eerika Toivonen 15v
– Minä aion luultavasti vain olla kotona ja syödä. Ajattelin myös käydä moikkaamassa isovanhempiani, sanoo Eerika.
– Minäkin vietän aikaa kotona ja käyn talilla ratsastamassa, Alisa tuumaa.
– Mutta jos kaikki olisi mahdollista, lähtisin ulkomaille, Eerika kertoo iloisesti.
– Sama täällä. Lähtisin johonkin lämpimään, vaikka Kyprokselle. Siellä voisin snorklata, suppailla ja ottaa rannalla aurinkoa, Alisa jatkaa.
– Minä haluaisin esimerkiksi Sveitsiin laskettelemaan. Voisin myös kierrellä katselemassa nähtävyyksiä, sanoo Eerika. Kuva: Elina Pispala

Tuomas Ali-Löytty 15v ja Aaro Alentola 15v - Minulla ei ole oikein mitään suunnitelmia. Olen kotona ja lepäilen, Aaro kertoo. - Minäkin ajattelin levätä, mutta ajelen myös paljon mopollani. Mutta haluaisin matkustaa jonnekin todella pitkälle. Voisin kierrellä siellä ja tutkia paikkoja, Tuomas sanoo. - Minäkin haluaisin ulkomaille. Jonnekin lämpimään, missä voi rentoutua oikein kunnolla. Kuva: Elina Pispala

Tuomas Ali-Löytty 15v ja Aaro Alentola 15v
– Minulla ei ole oikein mitään suunnitelmia. Olen kotona ja lepäilen, Aaro kertoo.
– Minäkin ajattelin levätä, mutta ajelen myös paljon mopollani. Mutta haluaisin matkustaa jonnekin todella pitkälle. Voisin kierrellä siellä ja tutkia paikkoja, Tuomas sanoo.
– Minäkin haluaisin ulkomaille. Jonnekin lämpimään, missä voi rentoutua oikein kunnolla. Kuva: Elina Pispala

Santeri Hirvikoski 15v, Veera Ojanen 15v ja Oili Vastamaa 15v - Minä aioin auttaa maataloushommissa. Ja syödä, toteaa Veera. - Minulla on suunnitelmissa vain nukkua paljon, Oili kertoo. - Minä lähden risteilylle Ruotsiin. Ja sitten käymme sukulaisten luona kylässä, Santeri kertoo. - Mitä haluaisin tehdä? Hankala kysymys, on niin paljon asioita joita haluaisin tehdä. Mutta menisin luultavasti Saksaan Frankfurtiin. Se on kiva paikka. Tai sitten Madeiralle. En oikein osaa päättää, Oili tuumailee. - Minä haluaisin mennä keikoille. Ja katsoa Game of Thrones:n viidennen ja kuudennen kauden, Veera kertoo heti. - Minä haluaisin tehdä maailman ympärysmatkan, Santeri sanoo. - Maailman ympärysmatkan syysloman aikana? Veera kysyy hämmentyneenä. - Kyllähän se on mahdollista, jos istuu koko ajan lentokoneessa. Ensin lentäisin Hong Kongiin, sieltä New Yorkiin ja niin edelleen. Onnistuu, Santeri selittää innoissaan. Kuva: Elina Pispala

Santeri Hirvikoski 15v, Veera Ojanen 15v ja Oili Vastamaa 15v
– Minä aioin auttaa maataloushommissa. Ja syödä, toteaa Veera.
– Minulla on suunnitelmissa vain nukkua paljon, Oili kertoo.
– Minä lähden risteilylle Ruotsiin. Ja sitten käymme sukulaisten luona kylässä, Santeri kertoo.
– Mitä haluaisin tehdä? Hankala kysymys, on niin paljon asioita joita haluaisin tehdä. Mutta menisin luultavasti Saksaan Frankfurtiin. Se on kiva paikka. Tai sitten Madeiralle. En oikein osaa päättää, Oili tuumailee.
– Minä haluaisin mennä keikoille. Ja katsoa Game of Thrones:n viidennen ja kuudennen kauden, Veera kertoo heti.
– Minä haluaisin tehdä maailman ympärysmatkan, Santeri sanoo.
– Maailman ympärysmatkan syysloman aikana? Veera kysyy hämmentyneenä.
– Kyllähän se on mahdollista, jos istuu koko ajan lentokoneessa. Ensin lentäisin Hong Kongiin, sieltä New Yorkiin ja niin edelleen. Onnistuu, Santeri selittää innoissaan. Kuva: Elina Pispala

 

Teksti: Elina Pispala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?