Hiisi-Golfin valopallokisassa oli loistavia lyöntejä

Valopallokisassa golfpallojen sisällä oli led-valo, jok aaktivoituu palamaan iskusta. Kuva: Eeva Isotalo

Valopallokisassa golfpallojen sisällä oli led-valo, jok aaktivoituu palamaan iskusta. Kuva: Eeva Isotalo

Perinteinen Hiisi-Golfin syyskisa, valopallokisa, pelattiin perjantai-iltana 7. lokakuuta seitsemän väylän mittaisena Farmi-kentällä. Kisan ideana oli pelata pimeässä loistavilla valopalloilla. Valopallo on golfpallo, jonka sisällä on led-valo, joka aktivoituu palamaan iskusta. Pallo palaa yhtäjaksoisesti noin viisi minuuttia.

Kisaan starttasi pimeän tultua 23 golffaria. Kuva: Tapio Sarpola

Kisaan starttasi pimeän tultua 23 golffaria. Kuva: Tapio Sarpola

Kilpailijat kokoontuivat illan hämärtyessä golfkentän taukotuvalle testailemaan alkuverryttelyksi otsalamppuja, palloja ja lyöntejä. Seuran puheenjohtaja Marika Civill ohjeisti kilpailijat matkaan. Kisa starttasi pimeän saavuttua 23 kilpailijan voimin yhteislähtönä puoli kahdeksalta.

Kentällä lyöntipaikat oli valaistu lyhdyillä, väylillä oli lisäheijastimin tuunattuna aurauskeppejä sekä viheriöiden lipputangoissa ledivalot merkkinä, jotta kilpailijat eivät eksyisi ja osaisivat suunnata lyöntinsä pimeällä kentällä.

Kaikki kilpailijat selviytyivät 1,5 tuntia kestäneeltä kilpailukierrokselta maaliin. Hauska ja hyvä tunnelma vallitsi kilpailijoiden keskuudessa, vaikka muutamia palloja taisikin kadota.

Kilpailun voittajaksi pelasi Juha-Pekka Vuorinen nettotuloksella 28, joka oli samalla myös kisan paras scratch-tulos. Toiselle sijalle pelannut Maarit Laakso teki saman nettotuloksen. Laakso isompi pelitasoitus ratkaisi voiton Vuorisen hyväksi.  Kolmas kisassa oli Teemu Haavisto nettotuloksella 29.

Valopallokisa perjantaina 7.10. Lyöntipeli hcp 0–36.

Tulokset (seura HSG ellei toisin mainta): 1) Juha-Pekka Vuorinen 28, 2) Maarit Laakso 28, 3) Teemu Haavisto 29, 4) Kari Lammi 29, 5) Matti Sikiö 29, 6) Aleksi Tuunainen 30, 7) Sami Lämsä 30, )8 Esa Siren 31, 9) Heikki Korhonen 32, 10) Mikko Kivi 33, 11) Vesa Tuunainen 33, 12) Sakari Harjuketo 33, 13) Hannu Kortessalo PirG 33, 14) Nina Kivi 33, 15) Tuomas Tuunainen 34, 16) Sari Juuti 34, 17) Anu Savukoski 34, 18) Pauli Savela 35, 19) Jonne Mäkelä 37, 20) Marika Civill 37, 21) Pirjo Takaniemi 39, 22) Antti Jokinen 39, 23) Harry Yli-Uotila 43.

 

Eeva Isotalo

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?