Loiske avasi futsalkauden niukalla kotivoitolla

Futsalin ykösdivari sai lempääläisittäin mainion alun, kun lajin paikallinen lippulaiva Sääksjärven Loiske nappasi niukan, mutta ansaitun, 3 – 2-voiton sarjatulokas FC OPA:sta, joka tulee Oulusta.

–Voiton jälkeen on hyvä ja helpottunut fiilis. Meille avausvoitto merkitsi henkisesti paljon, kun saimme sakin kokoon suht’ myöhään, puhkui tyytyväinen Loiske-luotsi Raimo Ahola.

Pelillisesti Loiske oli salissa dominoivampi ja loi selkeästi enemmän maalipaikkoja kuin oululaisvieraat. Maalikehikot rämisivät useampaan kertaan, muutaman aivan avopaikankin Loiske hukkasi.

–Paikat oli ratkaista peli reilumminkin, vähän meni lopussa trilleriksi, näki Aholakin.

Loiskeen maalinteon avasi Tommi Ahola, kun oululaisveskari hörppäsi längistään Aholan vedon, joka tosin oli varsin kova. Toisen maalin iski puolestaan Riku Gröndahl napakalla vedollaan ja voittomaalin ohjasi rinnallaan Ali Al-Zubeidi. 20-vuotias Gröndahl ja 19-vuotias Al-Zubeidi edustavat Loiskeen pelaajistossa nuorempaa kaartia.

–Tämä on lajin jatkuvuuden kannalta hienio juttu, että uusia hyviä nuoria jätkiä astuu esiin ja ratkoo pelejä, kiitteli Ahola.

Seuraavaksi Loiske pääsee ihailemaan syksyistä Suomea bussin ikkunan läpi, kun joukkue matkustaa Raaheen kohtamaan AS Moonin.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?