Aito Säästöpankki avaa konttorin Lempäälään

- Uusi konttori tuo palvelut lähelle asiakasta, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen ja uuden Lempäälän Sp-Kodin yrittäjä Raili Lilja kertovat.

– Uusi konttori tuo palvelut lähelle asiakasta, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen ja uuden Lempäälän Sp-Kodin yrittäjä, kiinteistövälittäjä LKV Raili Lilja kertovat.

Lempäälän Keskustaan aukeaa alkuvuodesta uusi pankkikonttori. Aito Säästöpankki avaa osoitteeseen Himminpolku 1 konttorin, johon pankin lisäksi tulee Sp-Ryhmän kiinteistönvälitysketjun Sp-Kodin toimipiste.

– Meillä on Pirkanmaalla laaja 13 konttorin verkosto, jota uusi Lempäälän konttorimme tulee täydentämään. Tällä hetkellä Lempäälän Keskustassa ei ole säästöpankin konttoria. Aito Säästöpankilla on kuitenkin paljon asiakkaita Lempäälässä, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo.

Konttorin avaamiseen pankkia siivittivät Lempäälän kasvu ja vetovoima sekä pankin hyvä tulos ja asiakasmäärän kasvu. Aito Säästöpankki on saanut kuluvan vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana yli 2 000 uutta asiakasta. Uusista asiakkaista suurin ikäryhmä ovat 25-34-vuotiaat.

– Parhaimpina viikkoina meille tulee 100 uutta asiakasta. Joka neljäs asiakas tulee suosittelun perusteella, mikä on kova tulos ja kertoo kuinka hyvä henkilökuntamme on, Ahonen sanoo.

Ahosen mukaan Aito Säästöpankille on tärkeää, että pankilla on pirkanmaalaisena toimijana henkilökohtaisen palvelun konttorit toimialueella.

– Uskomme henkilökohtaiseen palveluun myös tulevaisuudessa. Tietyt arkiset asiat hoidetaan digitaalisina palveluina, ja panostamme myös sähköisten palveluiden kehittämiseen jatkuvasti.

Pankin asiakaskunnasta 20 prosenttia on pienyrittäjiä. Aito Säästöpankki on satsannut pienyrittäjien palveluun ottamalla pankkiin kolme yritysrahoituspäällikköä. Yritysrahoituksen asiakkaita palvellaan myös Lempäälän konttorissa.

Aito Säästöpankin konttoriin tulevan Sp-Kodin yrittäjänä aloittaa lempääläinen Raili Lilja.

– Toimipiste Lempäälässä on minulle unelman täyttymys. Sitä olen aina halunnut, Lilja kertoo.

Asuntokauppa on näillä tienoilla kasvussa, ja Lempäälässä myydään tänä vuonna enemmän asuntoja kuin viime vuonna. Lokakuun 24. päivään mennessä asuntokauppoja oli tänä vuonna tehty jo 245.

Uuden konttorin avaamisen myötä Aito Säästöpankki hakee konttoriin henkilökuntaa.

– Etsimme uusasiakashankinnasta innostuneita henkilöitä, joilla on aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Meillä henkilökunnan välillä on hyvä tekemisen meininki. Se välittyy myös asiakkaille ja näkyy asiakastyytyväisyydessä, joka säästöpankeilla on tutkitusti Suomen parasta,  varatoimitusjohtaja Jani Eenola kertoo.

Eenola vastaa Aito Säästöpankin rekrytoinneista ja kehottaa ottamaan yhteyttä, mikäli myyntityö pankin uudessa Lempäälän konttorissa kiinnostaa.

 

Yksi kommentti

  1. Jorma Kilpiö

    Saisinko pikaisesti tarjouksen yhdistykselle Lempäälän Eläkeläiset Ry.Nykyinen pankkimme on OP-Tampere eli Lempäälän op. Tärkeimmät toimintamme on verkkopankki viitesiirrot kolikkojen talletus. Miten muuta kokouksiin tai kansioita lauryhmälle tai mitä muuta on tarjolla

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?