Rattijuoppo Lempäälässä

Poliisipartioiden pitäessä ratsiaa sunnuntaina 23. lokakuuta Lempäälässä Viialantien ja Vesilahdentien risteyksen tuntumassa paikalle ajoi kello 19.10 pakettiauto, jonka ratissa oli noin 30-vuotias mies. Kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen. Tarkkuusalkometrikokeessa saatiin tulos 0,34 milligrammaa litrassa uloshengitysilmaa. 0,5 promillen rajaa vastaa 0,22 milligrammaa hengitysilmalitrassa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>