Turpakäräjät tänään livenä!

Kuntavaalit 2017 startataan Vesilahdessa keskiviikkona 2. marraskuuta näyttävästi. Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestää Kurkituvalla puolueille Vesilahden Turpakäräjät, jossa keskustellaan siitä, miltä kunnan tulevaisuus näyttää ja mihin suuntaan sitä halutaan viedä.

Turpakäräjiä järjestetään kaikkiaan kolme. Ensimmäisenä päätoimittaja Kari Pusan jututettaviksi istahtavat Keskustan ja SDP:n edustajat. 16. marraskuuta ovat vuorossa Kokoomus ja Vihreät ja 30. marraskuuta Sitoutumattomat ja Perussuomalaiset.

Tapahtuma on kaikille avoin ja tarjolla on kahvia ja pullaa. Kello 18 alkavaa tapahtumaa voi seurata myös netin kautta osoitteessa lvs.fi/live.

Puolueille voi lähettää kysymyksiä etukäteen osoitteeseen toimitus@lvs.fi. Yleisökommentit Kurkituvalla ovat sallittuja ja toivottavia.

Tervetuloa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?