Jumppapussit Vesilahden ekaluokkalaisille

Vesilahden MLL ja Oma Säästöpankki muistivat kaikkia Vesilahdessa koulunsa tänä syksynä aloittaneita jumppapussilla, joka tuo myös näkyvyyttä koulutielle. Reilun kokoiseen pussiin mahtuu hyvin jumppavaatteet tai vaikka luistimet ja pitkien hihnojensa ansiosta sen voi ripustaa selkään myös koulurepun päälle.

Pussit kävi luovuttamassa Narvan koulun ekaluokkaisille MLL:n puolesta puheenjohtaja Sanna Ylieskola ja Miisa Nieminen sekä Säästöpankista konttorinjohtaja Tuomo Helavirta. Oppilaat olivat iloisia saadessaan ikiomat jumppapussit. Myös luokan opettaja Tuula Tuominen oli tyytyväinen ja kehottikin oppilaita ottamaan pussin käyttöön heti seuraavan päivän jumppavaatteille.

Narvan koulun ekaluokkaiset, Tuomo Helavirta, Sanna ja Elsa Ylieskola sekä Miisa Nieminen

Narvan koulun ekaluokkaiset, Tuomo Helavirta, Sanna ja Elsa Ylieskola sekä Miisa Nieminen

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>