Tanssiopisto järjestää Omat Tanssit –iltapäivän

Pirkanmaan Tanssiopisto järjestää jo yhdettätoista vuotta peräkkäin lauantaina 19. marraskuuta Omat Tanssit –iltapäivän Ideaparkissa Pii Poossa. Omat Tanssit -iltapäivässä nähdään oppilaiden omia koreografioita.

Viime vuoden Omissa Tansseissa sisarukset Heidi ja Moona Salminen esiintyivät yhteisessä koreografiassaan. Tänä syksynä Heidi on aloittanut opinnot Tukholman kuninkaallisen baletin ammatillisessa koulutuksessa.

Viime vuoden Omissa Tansseissa sisarukset Heidi ja Moona Salminen esiintyivät yhteisessä koreografiassaan. Tänä syksynä Heidi on aloittanut opinnot Tukholman kuninkaallisen baletin ammatillisessa koulutuksessa.

Kaikilla tanssiopiston oppilailla 9-vuotiaasta alkaen on ollut mahdollisuus tehdä itse, kaverin kanssa tai ryhmänä oma koreografia, jossa myös musiikkivalinnat ja puvustus on heidän omaa käsialaansa. Oppilaita halutaan tukea rakentamaan myös omaa liikekieltä ja soveltamaan jo opittuja asioita.

Nuoret koreografit saavat aina myös kirjallisen palautteen esityksistään kahdelta tanssinopettajalta. Tulossa on jälleen varmasti ihastuttavia tanssi- ja sirkusnumeroita.

Omissa tansseissa jo monena vuonna esiintynyt Julia Kelloniemi tuli palkituksi kunniakirjalla 4.-5.11.2016 17-19 –vuotiaiden soolosarjassa tanssiopiston osallistuessa Valtakunnalliseen jazztanssikilpailuun.

Omissa tansseissa jo monena vuonna esiintynyt Julia Kelloniemi tuli palkituksi kunniakirjalla 4.-5.11.2016 17-19 –vuotiaiden soolosarjassa tanssiopiston osallistuessa Valtakunnalliseen jazztanssikilpailuun.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>