Kisan lentismiehillä tyly vieraskiertue

Lempäälän Kisan ykköösarjaa pelaavan lentopallomiehistön viikonloppu oli karmea. Keski-Suomen lilliputtipitäjässä Kyyjärvellä joukkue kärsi 0 – 3-tapopion sarjajohtaja Kykylle, mutta pelissä oli paljonkin hyviä väläyksiä. Yksi nukuttu yö ja ottelussa Kuortaneella nuorten maajoukkuetta vastaan tuli erin 0 – 3 taas turpaan, mutta tällä kertaa pelistä ei edes mikroskoopillakaan löytynyt kehujen aihetta.

– Kuluvan viikon aikana jokainen meistä kaivaa esiin ylpeytensä ja nousemme tästä notkosta, tiivisti valmentaja Harri Lehtimäki mietteensä Kuortaneen mahalaskun jälkeen.

Kisa ei ole koko syksynä löytänyt rentoutta peliinsä kuin toveittain. Joukkue treenaa sitoutuneesti, valmennuken laatu on hyvää, mutta treenien hyvä tekeminen ei tahdo löytyä otteluissa. Virheiden määrä on suuri, moni joukkue taktikoi Kisaa vastaan minimoimalla omat virheensä ja odottamalla, että mokista vastaavat lempääläiset. Esimerkiksi Kyyjärvellä Kyky pelasi huomattavasti Kisaa vähemmillä virheillä.

Kisan pelaajarosterista nilkkansa pyöräyttänyt Ossi Vesanen on edelleen sivussa muutamia viikkoja, flunssan kanssa painiva Teemu Uusitalo puuttui myös kokoonpanosta, kuten pitkäaikaspotilas Tommi Roininenkin. Uusitalo palannee ruotuun tulevalla viikolla, Roinisen polven tilanne ratkeaa marraskuun lopulla, saako hän luvan aloittaa pelaamisen jo tämän vuoden puolella.

Kyyjärvellä hakkuri Anssi Vesasen saldo oli mainio 21/+17. Konkarilibero Jussi Niemi onnistui myös mainiosti. Kuortaneella keskimies Sten Kruuda oli lamaisen joukkueensa valopilkku.

Ykkössarjaa on pelattu kymmenisen kierrosta, yli puolet peleistä on vielä edessä päin. Kisa on nyt sijalla kahdeksan, mikä on viimeinen sijoitus, jolla pääsee pudotuspeleihin helmi – maaliskuussa. Ennen joulua Kisalla on vielä viisi kamppailua, joista seuraava on sarjajumbo VaLePan kakkostiimiä vastaan lauantaina 19. marraskuuta Hakkarissa.

– Kotiyleisön edessä uskon vakaasti oman peli-ilmeen olevan taisteleva, lupaa Harri Lehtimäki suojattiensa puolesta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?