Loiskeen henkinen kantti on timanttia

Jos lempääläisellä edustusjääkiekolla ja-lentopallolla sujuukin tällä hetkellä heikohkosti, niin lempääläinen edustusfutsl sen sijaan jyrää. Sääksjärven Loiske saalisti kaksi makoisan maistuvaa kotivoittoa ykkösdivisioonassa, kun se löi KPV-Monkulat lukemin 6 – 5 ja Lohikosken Palloseuran maalein 5 – 4. Molemmissa peleissä Loiske tuli ahdingosta ja nousi häviöasemasta voittoihin.

– Kanttimme kesti loistavasti. Hyvän hengen merkki on, että nousimme kahdesti takaa lopussa rinnalle ja ohi, riemuitsi Loiskeen valmentaja Raimo Ahola.

– Kun joukkueen konkarit, etunenässä Sairialan Markus, laittavat otsensä sata lasissa likoon, eivät nuoretkaan kehtaa moisen esimerkin jälkeen löysäillä, kiitti Ahola kapteenia ja muutakin ryhmäänsä.

KPV:ta vastaan Loiske oli tauolla peräti 0 – 3-tappiolla. Kopissa ryhmä päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa taistelemisen.

– Ei alistuttu tai lannistuttu, vaikka vastustaja jyräsikin. Saimme makeita maaleja heti toisen jakson alussa ja peli kääntyi.

KPV:ta kurittivat osumillaan Samuli Salminen, Otso Suonpää, Teemu Heinonen, Markus Sairiala, Eeli Huotari ja Ilkka Leppänen eli jokaisessa maalissa oli eri tekijä.

Lohokosken Palloseura tulee Jyväskylästä ja heillä oli mukanaan jalkapallokentiltä tuttu Tomi Petrescu, joka vei LPK:n johtoon ja alkutahdit soitteli vierastiimi. Sinnikäs Loiske tuli taas takaa, onnistui loppuminuuteilla Manu Helmisen voimin tasoitamaan, ja lopullisen voittoniitin latasi rankkarista pelin suurin loiskelaissankari Samuli Salminen, joka iski hattutempun LPK:n verkkoon. Yhdestä Loiske-osumasta vastasi loistavan viikonlopun pelannut Markus Sairiala.

– Samuli on kehittynyt hurjasti ja ottaa kentällä peli peliltä isompaa roolia, jatkoi Ahola vuolaitten kehujensa sarjaa.

Kahdella voitolla Loiske nousi sarjassa kolmanneksi, aivan kärkikaksikko Hyvinkään Villan ja valkeakoskelaisseura Mad Maxin kannnoille. Seuraavaksi Loiske matkustaa Raumalle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?