Seniorit koolle yhteistyön merkeissä

Vesilahden aktiivinen senioritoiminta saa jatkoa ensi vuonna. Seniorifoorumi ja liikunta- ja nuorisotoimi kutsuvat vesilahtelaisia yhdistyksiä, seuroja ja senioreja suunnittelemaan yhdessä vuotta 2017.

Ensi vuoden teemoina ovat Suomi 100 vuotta ja Unelmat liikkeelle -liikuntavuosi. Tilaisuudessa ideoidaan ja etsitään yhdessä uusia toimintatapoja toteutukseen. Tavoitteena on tehdä ensi vuodesta aktiivinen ja yhteistoiminnallinen.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 28. marraskuuta klo 9 nuorisotila Nurkalla (Koulutie 2).

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>