Sääksjärvellä yhdistysten yhteinen joulutori ja päivä paloasemalla

LC Lempäälä Sääksjärvi järjestää joulutorin lauantaina 26. marraskuuta yhdessä Sääksjärven VPK:n kanssa valtakunnallisen päivä paloasemalla tapahtuman Sääksjärven paloasemalla. Joulutorin tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Puolet tuotosta ohjataan valtakunnalliseen Punainen Sulka -keräykseen syrjäytyneiden nuorten hyväksi ja toinen puoli paikallisten lasten ja vanhusten auttamiseen.

Mukana yhteistapahtumassa on myös muita yhdistyksiä kuten partio, patut, Martat ja Lempäälän toinen naisklubi, LC Birgitta. Lions Club Lempäälä Sääksjärvi pitää kahviota ja arpajaiset. Partiolta on joulupukki ja muurinpohjalettuja. Patut myyvät makkaraa. Martat myyvät leivonnaisia ja käsitöitä. Lions Club Lempäälä Birgitta myy riisipuuroa ja rusinasoppaa.

Tapahtumassa on lapsille poniajelua, paloautoajelua, kalustoesittelyä sekä palokunnan tehtävärasteja. Joulutorilla on myytävänä paljon jouluista tavaraa. Toimintaansa esittelevä Sääksjärven VPK tekee tapahtumassa jäsenhankintaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?