Lempäälän kunnan liikuntapalvelut vastaa luisteluradoista koko kunnassa

Kuntalaisia on puhuttanut luistinratojen jäädytys ja siihen liittyvät tilausasiat. Viime vuonna pienten kenttien tilaajina toimivat koulut ja palvelua tuotti Lekitek Oy. Vaikeat talviolosuhteet aiheuttivat sen, että jääkentät tehtiin useita kertoja. Joka kerta sää teki tehtävänsä ja jäät sulivat pois. Suomen talviolosuhteet ovat välillä haastavat talvilajeja ajatellen.

Vapaa-aikalautakunnan päätöksen mukaisesti koulujen kentät siirretään liikuntapalveluiden tilattavaksi alkaen 1.1.2017. Jäädytykset tuottaa edelleen Lekitek Oy.

Luistelualueiden pohjustus- ja jäädytystyöt aloitetaan heti, kun sääennusteissa on luvassa pidempi pakkasjakso. Tavoitteena on, että kaikki kolmetoista jääkenttää olisivat käytössä joululomien aikaan.

Tahtotila on, että Lempäälässä luistellaan ja hiihdetään eri puolilla kuntaa, mutta talviolosuhteet sanelevat, että kuinka se onnistuu.

Kunhan oikea talvi Lempäälään tulee, jääkenttien ja hiihtolatujen tiedot löytyvät lähes reaaliaikaisena osoitteesta www.lempaala.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/   Näiltä sivuilta löydät mSki ja mSkate palvelut, mitä käyttämällä on jo kotoa helppo tarkistaa, missä liikuntapaikassa on parhaat olosuhteet juuri sillä hetkellä.

Lempäälän kunnan liikuntapalvelut

Lekitek Oy

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?