Valmentaja Miikka Kuusela: ”Väärässä päässä sarjataulukkoa ollaan”

Kolmen perättäisvoiton tuoma merkitys näkyy ennen muuta Lempäälän Kisan Mestis-tiimin arkitoiminnassa.

– Onhan treeniviikko ihan toista aloittaa voittoisan viikonlopun jälkeen, myöntää henkisen helpotuksen pääpiiska Miika Kuuselakin.

– Ihan samaa perustyötä edelleen viikko toisensa jälkeen täällä Hakkarin jäähallilla puurramme. Tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä, ja sitä kautta saada joukkueelle parempia tuloksiakin. Pelaajien onnistumiset ja joukkueen tuoreet voitot kertovat, että kyllä me oikeitakin asioita arjessa teemme, Kuusela jatkaa.

Yksilötasolla muutamat pelaajat ovat tekemässä läpimurtoa pääsarjan tasolle. Joona Luoto pääsi Tapparaan ja iski kahdessa pelissä kolme maalia. Juho Liuksialan liigadebyytti Ilveksessä tuotti heti avausmaalin.

– Molemmat kaverit ovat tehneet paljon töitä ja paneutuneet tosissaan urheilemiseen. Hienoa, että saivat palkkion siitä. Myös Kisassa pelaavista kavereista, kuten vaikkapa Santeri Vuotista ja Anton Levtchistä saattaa tulla tuoreiden onnistumisten myötä vaikka millaisia ratkaisupelaajia Mestiksen tasolle vielä tällä sesongilla.

Kisan sarja-asema hitusen parani kolmen voiton ja yhdeksän pluspisteen jälkeen. Matkaa pudotuspeliviivalle on neljä pistettä.

– Väärässä päässä sarjataulukkoa me vielä olemme, mutta pelejä on 28 kappaletta jäljellä ja kolmen pisteen poteilla voivat isotkin heilahdukset olla täysin mahdollisia, alleviivaa Miikka Kuusela, jonka johtamalle joukkueelle koittaa yksi kauden niin sanotuista ”karkkipäivistä”, kun Kisa isännöi Hakametsässä perjantaina Espoo Unitedia.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?