Keskusta haluaa Lempäälän kouluista monipalvelutiloja

Keskustan Lempäälän kunnallisjärjestön uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Tuukka Liuha, ja varapuheenjohtajaksi  Annele Matintupa. Sihteerinä ja tiedottajana jatkaa  Riitta Halme.

Syyskokouksensa pitänyt kunnallisjärjestö haluaa kehittää kunnan kouluja monipalvelutiloina. Koulut voisivat toimia asukkaiden ilta- ja viikonloppuharrastusten monipuolisina tukikohtina ja yhteisöllisyyden edistäjinä.

– Uusi lukiokampus Ahtialanjärven rannalla avaa ympäristösivistyksen näköalat. Uudesta kirjastosta tulee kehittää kunnan yhdessä tekemisen sydän.

Keskusta haluaa kehittää uutta kuntakeskusta puutarhakaupunkina. Lempoisiin tarvitaan kunnallisjärjestön mielestä puukerrostaloja sekä kuntakeskuksen kattava viherverkosto.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>