Pappilassa vietetään hygge-iltaa

Perjantaina 9. joulukuuta klo 16-20 vietetään Vesilahden Pappilassa hygge-iltaa. Inka Valtamo kertoo, että illan idea syntyi Instagramissa, kun hän ja Johanna Jarva keskustelivat hyggestä.

– Samaan aikaan diakonissa ja perhetyöntekijä Tiina Hiltunen oli haaveillut tuon tyyppisen illlan järjestämisestä. Jo Kylähullun kiitoskahveilla juttelimme, että vapaamuotoinen naisten ilta olisi mukava järjestää. Eija Nurmi liittyi tiimiin, kun tein tilavarausta Pappilassa, hän kertoo.

Hygge-illassa on tarkoitus ottaa yhdessä rennosti Pappilan leppoisassa tunnelmassa. Mukaan voi ottaa oman mukin, kirjan, käsityön, viltin ynnä muita hyggeilyyn sopivia juttuja. Tarjoilu on nyyttikestiperiaatteella.

– Klo 18 on pieni iltahartaus. muuten aikataulu on klo 16-18. Paikalle voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan eli on aikaa jutella ihan rauhassa ilman kiireistä ohjelma-aikataulua. Saa olla hiljaa ja omissa oloissaankin, jos haluaa.

Hygge on tanskaa ja tarkoittaa vapaasti käännettynä mukavuutta, kotoisuutta ja nautiskelua. Sen avulla voi taistella pimeän vuoden ajan tuomaa alakuloa ja väsymystä vastaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?