Vesilahden Oma Säästöpankki siirtyy Ideaparkiin

Oma Säästöpankin asiakkaat voivat jatkossa nostaa käteistä K-ruokakaupoista ja Neste-liikenneasemilta ostosten yhteydessä

Oma Säästöpankki uudistaa toimintaansa ja organisoi uudelleen toimintojaan. Toimintamallin muutoksen yhteydessä pankki yhdistää 11 konttorin toiminnot osaksi suurempia yksiköitä. Mukana on Oma Säästöpankin Vesilahden konttori.

– Toiminnot ja henkilökunta siirretään osaksi Ideaparkin konttoria. 29. joulukuuta Vesilahden konttori on viimeisen päivän auki, kertoo konttorinjohtaja Tuomo Helavirta.

Oma Säästöpankki monipuolistaa palvelujaan ja tuo asiakkailleen lisää henkilökohtaisia palvelumalleja uusilla toimintatavoilla.

– Pankkipalvelujen tarjoaminen tapahtuu jatkossa yhä enemmän asiakkaiden luona joustavin palveluajoin. Monipuolistamme mm. verkkopalvelujamme, ja jatkossa asiakkaamme voivat asioida tuttujen toimihenkilöiden kanssa myös sähköisten chat- ja videoneuvottelu- palvelujen kautta. Tarjoamme asiakkaille myös mahdollisuutta, jossa tuomme pankkipalvelumme jopa asiakkaan kotiin asti, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Lisäksi Oma Säästöpankki laajentaa käteisnostopalvelujaan aloittamalla yhteistyön Keskon kanssa. Pankin asiakkaat voivat nostaa käteistä rahaa joulukuun alusta alkaen K-ruokakaupoista ja Neste K-liikenneasemilta Osta&Nosta -palvelun avulla.

Käteistä rahaa voi nostaa kaupan kassalta ostosten maksun yhteydessä debit-maksukortilla aina 200 euroon asti. Nostolle ei ole määritelty alarajaa. Palvelu on asiakkaille maksuton.

– Yhteistyö Keskon kanssa on yksi esimerkki siitä, miten tuomme pankkipalvelumme lähelle asiakkaitamme uusilla toimintatavoilla ja joustavin palveluajoin. Ideaparkin konttorin monipuoliset palvelut ja laajat aukioloajat mahdollistavat sekä nykyisille, että uusille asiakkaille helpon tavan asioida pankissa, Tuomo Helavirta sanoo.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?