Nyppäsi avaimet kesken ajon

Maanantai-iltana 5. joulukuuta kello 17.25 valtatie 3:lla Lempäälässä keski-ikäinen nainen kuljetti henkilöautoa pohjoisen suuntaan kyydissään etupenkillä vanhempi mies. Mies nyppäsi kesken ajon auton avaimet pois virtalukosta. Auto oli sammunut ja rattilukko oli mennyt päälle. Auto pysähtyi keskelle kaistoja. Matkustajana ollut mies kävi auton ulkopuolella, mutta palasi pian takaisin autoon ja matka jatkui läheiselle huoltoasemalle. Rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäilty mies puhalsi alkometriin noin  0,7 promillen tuloksen. Hänet kuljetettiin verikokeisiin ja vietiin kiinniotettuna poliisiasemalle. Alustavien selvitysten mukaan tapahtumia edelsi sanalliset erimielisyydet. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?