Uimahalli Lempäälään

On kulunut jo lähes 40 vuotta, kun ensi kertaa Lempäälään yritettiin puuhata uimahallia. Vuodet ovat vierineet, mutta ei ole hallia saatu.

Lempälässä on Ideaparkin alle louhittu valmiit tilat uimahallille/kylpylälle sekä hiihtoputkelle. Vajaat kymmenen vuotta sitten uimahallia oltiin sinne saamassa, mutta jokin taho senkin sitten mitätöi.

Ilmeisesti edelleenkin olisi Ideaparkin yhtiöillä halua rakentaa uimahalli/kylpylä ym. tilat hotelleineen kauppakeskuksen yhteyteen, kun vain saataisiin kunnan päättäjät innostumaan asiasta. Ideaparkin yhtiöt voisivat kustantaa investoinnin ja kunta voisi tehdä esimerkiksi uimahallin käytöstä ostopalvelusopimuksen kunnan asukkaille.

Esimerkiksi Kangasalla on rakennettu uimahalli ja nyt he ovat rakentamassa 10 kerroksista hotellia hallin yhteyteen. Varmaan Ideaparkin yhteyteen rakennettava uimahalli/kylpylä ym. toimisi myös, ajatellen vaikka Ideaparkin nykyistä 7 miljoonan ihmisen vuotuista kävijämäärää.

Nimim. Ketä äänestät tulevissa kunnallisvaaleissa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?