Postin jakelu tarpeiden mukaiseksi

Monista eri syistä postin jakelua halutaan muuttaa.

Suurin osa suomalaisista on sanomalehtien varhaisjakelun piirissä. En edes tiedä, jakaako paikkakunnan  lehdet posti vai joku muu yrittäjä. Toimii kuitenkin kiitettävästi. Muun postin jakelu kolme kertaa viikossa on riittävä.

Siksi ehdotan, että alueilla joilla varhaisjakelu toimii muu posti jaetaan kolme kertaa viikossa. Jos jokin alue ei ole varhaisjakelun piirissä , niin paikkakunnan sanomalehdet jaetaan myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

 

Antti Salo, Lempäälä

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>