Täydennysrakentamista halutaan Moisiolammentien varteen

Lempäälän kunnan kaavoitus- ja rakennusjaosto esittää kunnanhallitukselle, että kunta ryhtyy toimiin asemakaavan muuttamisen laatimiseksi Moisiolammentien molemmin puolin Moisionjoesta pohjoiseen olevalla alueella joka rajoittuu rautatiehen ja Moisionjokeen.

Moisionjoen ja rautatien välinen täydennysrakennettava alue on rakennuskaavan mukaan pääosin teollisuus- ja varastorakennusten korttelialuetta. Alueen eteläosassa on kasvitarha-aluetta. Moisiojoen rannassa on puistoaluetta. Alueen länsireunassa on rautatiealuetta.  Moisiolammentieltä on osoitettu yhteys länteen rautatien ali ja itään Moisionjoen yli.

Alue sijaitsee Moisiolammen teollisuusalueen välittömässä läheisyydessä. Yleiskaavassa alueelle on osoitettu kapeana kaistaleena pientalovaltaista asuinaluetta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>