Kommentti: Vaikka kentillä on vähän tökkinytkin, on lempääläinen urheilukone hyvässä rasvassa

Lempäälän miesten puolen palloilulajien lippulaivat ovat: Jääkiekon Mestis-joukkue Kisa, lentopallon miesten ykkössarjasakki Kisa, futsalin ykkösdivaritiimi Loiske ja jalkapallon kolmosdivarijoukkue Loiske. Taustalta löytyy virkeitä haastajia, kuten Jyryn lentisjoukkue, joka pelaa kakkossarjassa sekä Lempäälän Toivojen salibandyjoukkue, joka himoaa nousua nelosdivisioonasta. Jalitsun puolella LeKi-futiksen edustus säilytti viime syksynä nipinnapin paikkansa nelosdivarin tasolla.

Naisissa lentopallo on palannut sarjatasolle hyvällä rytinällä ja lätkän puolella uusi tuttavuus, LeKi-mimmit, ovat kaukalossa esiintyneet mainiolla ilmeellä.

Kesän ja syksyn 2016 uutisointi kyseisistä miesten joukkueista on ollut kohtuullisen usein tappioiden tiedottamista. Niin lätkässä, lentiksessä, futsalissa kuin futiksessakin on ollut nihkeää.

Silti lempääläisen urheiluväen kannattaa ainakin hiukan röyhistää rintaansa. Kun verrataan Tampereen kehyskuntia, niin Lempäälä kestää tässäkin vertailussa hyvin kaikkien kanssa. Lempääläisen edustuspalloilun skaala on laaja ja laadukaskin.

Kun summataan yhtälöön mainiot lempääläiset yksilöurheilumuodot, kuten yleisurheilu, hiihto, painonnosto, judo, ultimate ynnä muut, voidaan Lempäälän sanoa olevan urheilun pikkujättiläinen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>