Sotaveteraanien ansioristi Hannu Turkkiselle

Lempäälän Sotaveteraanien joulujuhlassa luovutettiin puheenjohtaja Hannu Turkkiselle Suomen Sotaveteraaniliiton myöntämä ansioristi.

Ansioristi voidaan myöntää liiton tarkoitusperien hyväksi tehdystä merkittävästä työstä. Risti myönnetään henkilölle, joka on osoittanut harrastusta sotaveteraanitoimintaan vähintään 11 vuoden ajan jatkuvasti ja tuloksekkaasti.

Hannu Turkkinen on toiminut Lempäälän Sotaveteraanien puheenjohtajan yli 10 vuotta. Hänen aikanaan on saatu lempääläisille sotavetaraaneille muun muassa maksuton ateriapalvelu. Samoin talvisodassa merkittävän Keljan taistelun muistomerkin aikaansaanti Sakkolaan oli Hannu Turkkisen ponnekkaan työn tulosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?