40 000:sta vasta 3 000 ilmoittanut jatkavansa toimintaa

Poistouhan alla olevilla yhdistyksillä viimeinen hetki ilmoittaa jatkosta

Yhdistysrekisteriä ylläpitävä Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) poistaa toimintansa lopettaneita yhdistyksiä rekisteristä tammikuun aikana. Poistettavien listalla olevilla yhdistyksillä on nyt kiire ilmoittaa toiminnan jatkamisesta, sillä ilmoitus on tehtävä torstaihin 12. tammikuuta mennessä.

Yhdistysrekisteristä poistettavien listalla on noin 40 000 yhdistystä, joilta ei ole tullut ilmoitusta yhdistysrekisteriin vuoden 1995 jälkeen.

Yhdistysrekisteriin on tullut tasaisesti ilmoituksia poistettavien listalla olevilta yhdistyksiltä, jotka aikovat jatkaa toimintaansa. Jatkosta on kuitenkin ilmoittanut vasta noin 3 000 yhdistystä, joten näillä näkymin valtaosa poistouhan alla olevista yhdistyksistä ollaan siivoamassa rekisteristä.

Mikäli poistettavien listalla oleva yhdistys jatkaa toimintaansa, sen pitää tehdä kirjallinen ilmoitus PRH:lle torstaihin 12. tammikuuta mennessä. Ne yhdistykset, joilta ei kehotuksesta huolimatta saada ilmoitusta, poistetaan yhdistysrekisteristä tammikuun aikana.

 

Lempäälästä 76 yhdistystä

Eväsreppu, Hakkarin koulun vanhempainyhdistys, Hakkarin Työväenyhdistys, Hauralan Haamuheittäjät, Hauralan Omakotiyhdistys, Hervannan Pienviljelijäin Osasto, Himminkodon Henkilökuntayhdistys, Itä-Lempäälän Demokraattinen Nuoriso-Osasto, Jangit, Kansan Sivistystyön Liiton Lempäälän opintojärjestö, Kausjärven lomavirkistysyhdistys, Kelhon Katajaiset, Ketunmäen Omakotiyhdistys, Kiviniemen Nuorisoseura, Kukkolan Omakotiyhdistys, Kuljun Demokraattiset Naiset,  Kuljun Demokraattiset Nuoret, Kuljun Pioneerit,  Kuljun Sos.Dem. Naisyhdistys, Lempäälän Demokraattinen Kunnallisjärjestö, Lempäälän Futurologinen Seura, Lempäälän Haparaisten Marttayhdistys, Lempäälän Itäinen Pienviljelijäin Osasto,  Lempäälän Itäpiirin Sos.Dem. Työläisnuoriso-osasto, Lempäälän ja Ympäristön Maa- ja Sekatyöväen Ammattiosasto, Lempäälän Kaukalopallo-93, Lempäälän kehitysmaayhdistys, Lempäälän Kunnallisyhdistys, Lempäälän Moision Pioneerit, Lempäälän Naiset, Lempäälän Nuorliberaalit, Lempäälän Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö, Lempäälän Opettajayhdistys, Lempäälän Porvarilliset Varhaisnuoret, Lempäälän Seudun Ammattiautoilijat, Lempäälän Seudun Kuorma-autoilijat, Lempäälän Seurakunnan Nuorten Kristillinen Yhdistys, Lempäälän Shakkikerho, Lempäälän Sos.-Dem. Työläisnuoriso-osasto, Lempäälän Sosialistit, Lempäälän Tekstiilityöntekijät, Lempäälän tietokonekerho, Lempäälän Urheilukalastajat, Lempäälän Verkkopalloseura, Lempäälän Vesaiset, Liberaalisen Kansanpuolueen Lempäälän osasto, Moision Raittiusyhdistys, Mongan Hiitti, Muurarien Liiton Osasto N:O 81, Nopodur Racing Team, Nuoren Keskustan Liiton Lempäälän osasto, Nurmen Työväenyhdistys, Palomäen Omakotiyhdistys, Pirkanmaan Lumimiehet, Ruskea-Ahteen Demokraattiset Naiset, SAK:n Lempäälän Paikallisjärjestö, Saviahteen Omakotiyhdistys, Seirin Vartijat, SKDL:n Sääksjärven Työväenyhdistys, Sorrin Kansandemokraattinen Yhdistys, Sulkolan Omakotiyhdistys, Suomen Kansan Demokraattisen Liiton Lempäälän yhdistys, Suomen Kansan Demokraattisen Liiton Mattilan Yhdistys, Suomen Kommunistisen Puolueen Hakkarin Osasto, Suomen Kommunistisen Puolueen Kuljun Osasto, Suomen Kommunistisen puolueen Lempäälän Kunta-alueen osasto, Suomen Kommunistisen Puolueen Sääksjärven Osasto, Suomen Kristillisen Liiton Lempäälän-Vesilahden Nuoret, Suomen Maaseudun Puolueen Säijän Puolueosasto, Suomen Sairaanhoitajaliiton Pohjois-Hämeen Piiriyhdistyksen Lempäälän Seudun Ammattiosasto, Säijän Pienviljelijäin Osasto, Sääksjärven Demokraattiset Naiset, Sääksjärven seurakuntakuoro, Vesilahden-Lempäälän Musiikkikoulun Lempäälän Kannatusyhdistys, Virran Juoksu, Ylä-Suvannon Nuotisoseura.

 

Vesilahdesta 22 yhdistystä

Asutus- ja maatilatalousliiton Vesilahden yhdistys, Liberaalisen Kansanpuolueen Vesilahden Osasto, Polar-Kelkkailijat, Saastojärven Pienviljelijäin Osasto, Suomen Kansan Demokraattisen Liiton Halkivahan Yhdistys, Suomen Kansan Demokraattisen Liiton Latomaan Yhdistys, Suomen Kansan Demokraattisen Liiton Vesilahden Osasto, Suomen Kommunistisen Puolueen Narvan osasto, Suomen Maaseudun Puolueen Vesilahden Puolueosasto, Suomi-Neuvostoliitto-Seuran Länsi-Vesilahden osasto, Wanhan teknologian kerho, Vesilahden Kirkkokuoro, Vesilahden Kokoomuksen Nuoret, Vesilahden Krääkkiön Maamiesseura, Vesilahden Maatalousseura, Vesilahden Opettajayhdistys, Vesilahden Raittiusyhdistys, Vesilahden Tarkkailuyhdistys, Vesilahden Ylämäen Tarkastusyhdistys, Vesilahden Yrittäjät, Vesilahden-Lempäälän Musiikkikoulun opettajayhdistys ja Ylämäen Työväenyhdistys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?