Lentispäivä liikutti junnuja

Hihalyöntipisteellä junnuja opastamassa Camilla Lehto. Kuva: Katariina Onnela

LeKi lentopallon juniorit E-tytöistä A-tyttöihin kokoontuivat keskiviikkona 4. tammikuuta Hakkarin liikuntahalliin yhteiseen lentispäivään. Hieman vajaa neljäkymmentä nuorta lentopalloilijaa pääsi treenaamaan neljällä eri pisteellä muun muassa liikkuvuutta, syöttöä sekä sen vastaanottoa.

Päivä oli porrastettu niin, että ensin harjoittelivat nuoremmat pelaajat ja iltapäivällä vanhemmat. Yhteistäkin aikaa oli ja se käytettiin pienpeleihin. Elämys oli suuri niin pienille kuin isoille, kun he pääsivät pelaamaan samassa joukkueessa. Parhaimmillaan pallo oli ilmassa kuudella kentällä yhtä aikaa.

Harjoitteita tehtiin LeKi:n miesten 1-sarjapelaajien Petteri Fribergin, Jussi Niemen, Tommi Roinisen sekä Rantaperkiön Iskun 1-sarjapelaajien Carina Lehdon, Viivi Huurneen ja Camilla Lehdon johdolla. Mukana oli myös Jani Huurne Tampereen Urheiluakatemiasta.

Lentispäivän aloitti Petteri Fribergin pitämä alkuverryttely. Kuva: Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?