Jumala koskettaa

Viime viikolla sain sähköpostia ja listan kirjoittajista jotka kirjoittavat hiljaisia hetkiä hartauskirjoituksia. Aihekin josta minun tuli kirjoittaa oli puhutteleva. Se oli Jumala koskettaa.

Mietin mitä Raamattu opettaa Jumalan kosketuksesta. Jeesus sanoo ettei kukaan ole koskaan nähnyt Jumalaa, vain Hän on nähnyt Isän ja Hän on ilmoittanut Isän. Toisaalta Jeesus sanoo ettei Isän Jumalan luokse ole muuta tietä kuin Hän. Uskomalla Jeesukseen Kristukseen voimme rukoillen tulla Taivaallisen Isän luokse. Mutta se on totta ja täysin Raamatun mukaista, että Jumala koskettaa, ja voi koskettaa monella eri tavalla.

Tänäänkin Jumala koskettaa siellä missä evankeliumia Jeesuksesta julistetaan. Uskoontulo, anteeksiantamus, sitä seuraava rauha ja ilo ja vapaus on Jumalan kosketusta.

Monet kokevat että Jumala koskettaa kun avoimin sydämin on rukoiltu yksin tai yhdessä toisten kanssa. Tiedämme että on suuri määrä ihmisiä jotka ovat parantuneet sairaudestaan kun heidän puolestaan on rukoiltu. Lähellä oleva Jumala joka osallistuu meidän arkeemme, on monille vieras. Jeesus kuitenkin sanoo Matt.28:20 kun Hän oli kuollut puolestamme Ristillä ja sovittanut maailman synnin ja noussut kolmantena päivänä kuolleista,- Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.

Jokainen meistä voi tänään kokea Jeesuksen läsnäolon ja kosketuksen Pyhän Hengen kautta. Tämän minäkin sain kokea kuusitoistavuotiaana Turussa eräässä suuressa tilaisuudessa jossa oli tuhansia ihmisiä. Tunnetu evankeliumin julistaja puhui Jeesuksesta joka antaa synnit anteeksi ja vapauttaa ja parantaa ihmisiä. Menin rukoiltavaksi satojen muiden ihmisten kanssa. Jeesus tuli elämääni, antoi syntini anteeksi ja sain alkaa palvella Häntä. Tuosta Herran kohtaamisesta on reilusti yli kolmekymmentä vuotta, ja vieläkin tuo sama Herran läsnäolo ja kosketus on elämässäni. Iloitsen siitä ettei usko Jeesukseen ole teoriaa vaan todellista yhteyttä ja kokemusta.

Rakas lehden lukija,jos et ole koskaan kokenut Jumalan rakkautta, Herran kosketusta, voit puhua Jeesukselle niin kuin parhaalle ystävälle ja pyytää, kosketa Jeesus elämääni, Kohtaa moniakin Herra, ja se voi tapahtua ja sinullakin voi olla kokemus Rakastavan Vapahtajan hyvästä kosketuksesta

teksti: Harri Johansson

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?