Hankintamessut osuivat nappiin

Ari Yli-Piipari kertoi kaupan käyvän kiinteistöpuolella hyvin. Nyt kysyntää olisi erityisesti tonteille ja pienille kerrostaloasunnoille.

Piippokeskuksessa torstaina järjestetyt, lajissaan ensimmäiset Hankintamessut onnistuivat yli odotusten. Paikalle saapui 52 yritystä sekä järjestäjien, Lempäälän Kehitys, Lempäälän kunta ja Lempäälän Yrittäjät, edustajat.
– Innostuneesti ovat kaikki lähteneet mukaan. Palaute on ollut positiivista, täällä on verkostoiduttu ja tehty kauppaa, kertoi Elina Kivi Lempäälän Kehitys Oy:stä.
Idea tapahtumasta syntyi Elpo-ryhmässä, missä mietittiin, miten kunnan ja yritysten yhteistyötä voitaisiin vielä entisestään lisätä. Idean toteuttamiseen meni aikaa vain muutama kuukausi.
– Se sujui ketterästi. Pitää enemmänkin tehdä tällaisia kokeiluja. Nyt vaikuttaa siltä, että tästä tapahtumasta tulee toistuva, arvioi Lempäälän Yrittäjien puheenjohtaja Ismo Paananen.
Piippokeskusta hän piti erinomaisena ympäristönä messutapahtumalle.
– Täällä on hyvä meininki.

Tapahtumaan oli kutsuttu kuntahankinnoista vastaavat ja niihin vaikuttavat luottamushenkilöt ja viranhaltijat Lempäälästä, naapurikunnista ja Tampereen seudulta.
Heikki Hakala Hakala Yhtiöistä piti yrityksen mukana oloa itsestään selvänä asiana.
– Täytyyhän lempääläisen yrittäjän olla mukana hankintamessuilla. Meillehän asiakkaita ovat kaikki täysikäiset, joilla on ajokortti.
Myös Ari Yli-Piipari Kivat Kiinteistöt LKV:sta oli tyytyväinen päivän antiin.
– Melkein kaikki kohteet on varattu. Nyt on kovasti kysyntää omakoti- ja rivitalotonteista, metsäpalstoista sekä yksiöitä ja kaksioista, hän kertoi.

Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto palkitsivat pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunnan. Lempäälä voitti palkinnon parhailla pisteillä. Kisaamassa oli 18 pirkanmaalaista kuntaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.