Destia urakoi Lempäälän kanavasiltojen peruskorjauksen

Destia on allekirjoittanut urakkasopimuksen Lempäälän kanavasiltojen peruskorjauksesta Liikenneviraston kanssa. Destian siltasuunnitteluyksikkö toteutti peruskorjauksen suunnittelun syksyllä 2016. Uuden sopimuksen myötä tositoimet hankkeella alkavat maaliskuussa.

Urakka sisältää kahden Lempäälän kanavan ylittävän sillan pintarakenteiden korjauksen, joista toinen on rautatiesilta ja toinen maantiesilta. Työt aloitetaan elementtien valmistuksella rautatiesillan pintarakennetta varten.

– Oman haasteensa urakkaan tuo vilkas junaliikenne, joka ei saa häiriintyä korjaustöistä. Tästä syystä rautatiesillan pintarakenne uusitaan juhannuksena 48 tuntia kestävän liikennekatkon aikana, kertoo työpäällikkö Topi Tapanainen.

Hanke valmistuu heinäkuun 2017 loppuun mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?