Kyselyllä haetaan uudistuksia EU:n maatalouspolitiikkaan

Kyselyyn vastaamalla viljelijät, kansalaiset, järjestöt ja muut toimijat, joilla on yhteyksiä maatalousalaan, voivat vaikuttaa Euroopan Unionin maatalouspolitiikkaan

Euroopan Unionin komission tavoitteena on vastata paremmin ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin, poliittisiin sekä ympäristöön ja talouteen liittyviin haasteisiin. Tavoitteena on uusitaa ja yksinkertaistaa maatalouspolitiikkaa 2000-luvun vaatimusten mukaiseksi. Säännöksiä on yksinkertaistettava, jotta maatalouden toimijoiden hallinnollinen rasite vähenee.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään vuoden 2017 lopulla annettavassa komission tiedonannossa, jossa arvioidaan yhteisen maatalouspolitiikan tuloksia ja esitetään tulevia kehitysvaihtoehtoja. Kyselyyn voi vastata 12 viikon ajan.

Linkki kyselyyn: https://ec.europa.eu/agriculture/consultations/cap-modernising/2017_en

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?