Maailmankansalaisia Lempäälästä

Maailmankansalaisena Pirkanmaalla -näyttelyn lempääläiset työt ovat esillä pääkirjastossa. Käy tutustumassa ja äänestä suosikkiasi.

 

 

Kuvassa on sydämiä, joihin on kirjoitettu  sana ystävyys eri kielillä.
Lempääläiset lapset ja nuoret ovat maalanneet ja askarrelleet töitä Maailmankansalaisena Pirkanmaalla -näyttelyyn. Työt ovat esillä pääkirjastossa helmikuun ajan. Näyttelystä valitaan osa töistä edustamaan Lempäälää Tampereen pääkirjastossa Metsossa pidettävään loppunäyttelyyn. Siellä myös valitaan näyttelyn parhaat työt, jotka saavat palkinnon.

Tampereen seudun Maailmankoulu on kahdeksan kunnan yhteinen hanke, joka auttaa opettajia kestävän tulevaisuuden rakentamisen teemojen tuomisessa opetuksen arkeen. Maailmankansalaisena Pirkanmaalla on toiminnan kantava teema.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>