Lempäälä-taloon muuttaa 131 työntekijää

Lempäälä-talo sijoittuu radan varteen sen itäpuolelle. Kuva: BSA-Arkkitehdit Oy

Lempäälän kunnassa valmisteilla olevan tilaohjelman mukaan Lempäälä-taloon muuttaa kuntakonsernin henkilöstöstä yhteensä 131 henkilöä.

Kuntakonsernin toiminnoista Lempäälä-taloon muuttavat sen valmistuttua teknisen toimen toimisto (39 henkeä), sivistystoimi (21), sosiaali- ja terveystoimen perhetupatoiminta (10), henkilöstöprosessi (19), hallintoprosessi (15), talousprosessi (7), Lempäälän Kehitys Oy (4), Lempäälän Vesi (5), Lempäälän Lämpö Oy (4), Kiinteistö Oy Sirkkavuori (5) ja Lekitek Oy:n toimisto (2).

Radan itäpuolelle toteutettavaan Lempäälä-talo -kokonaisuuteen on kaavailtu uutta pääkirjastoa sekä kunnan ja seurakunnan toimitiloja että pysäköintitalo. Rakennuskokonaisuuteen suunnitellaan myös ravintoloita ja liiketiloja

Lempäälä-talon alustava kustannusarvio on noin 20 miljoonaa euroa. Rakentamisen oli alkuperäisten suunnitelmien mukaan määrä alkaa tänä vuonna.

Kunta neuvottelee valtion viranomaisten kanssa mahdollisuuksista pidentää nykyistä asemalaituria radan itäpuolelle samassa yhteydessä Lempäälä-talon rakentamisen kanssa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>