Lauantaiaamun puhallus toi ajokieltoa

Lauantaiaamuna kello 7.40 mittasi poliisipartio valtatie kolmella Lempäälässä Tampereen suuntaan tulleelle henkilöautolle 159 km/h:n nopeuden rajoituksen ollessa 100 km/h. Autoa kuljettanutta 21-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Samana aamuna kahdeksalta poliisipartio pysäytti Lempäälässä Tampereentiellä liikennetarkastukseen henkilöauton. Autoa kuljetti 19-vuotias nainen. Nainen puhalsi alkometriin 0,44 promillen lukemat ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin ajokieltoon.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>