Lauantaiaamun puhallus toi ajokieltoa

Lauantaiaamuna kello 7.40 mittasi poliisipartio valtatie kolmella Lempäälässä Tampereen suuntaan tulleelle henkilöautolle 159 km/h:n nopeuden rajoituksen ollessa 100 km/h. Autoa kuljettanutta 21-vuotiasta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Samana aamuna kahdeksalta poliisipartio pysäytti Lempäälässä Tampereentiellä liikennetarkastukseen henkilöauton. Autoa kuljetti 19-vuotias nainen. Nainen puhalsi alkometriin 0,44 promillen lukemat ja häntä epäillään rattijuopumuksesta. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin ajokieltoon.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?