Hiihto-Helmikuu jatkuu maaliskuulle

Suorituskortit punaisissa ladunvarsilaatikoissa odottavat ottajaansa. Kuva: Antero Korhonen

Hiihto-Helmikuu kannustaa Lempäälässä ja Vesilahdessa hiihtämään nyt neljättä kertaa. Eikä vain hiihtämään, vaan kirjaamaan suorituksensa ja osallistumaan siten arpajaisiin. Tällä kertaa hyväksytään, mikä tahansa ulkoliikunta vähintään puolen tunnin kerta-annoksina.

Hiihtolatujen varsilla olevissa postilaatikoissa on suorituskortteja odottamassa kuntoilijoita. Kortteja on myös Vesilahden kirjastossa, Lempäälän kunnan palvelupisteessä ja Sportia Matissa. Niitä voi myös ladata kuntien sekä Lempäälän Kisan kotisivuilta.  Kortin voi palauttaa LeKi:n toimistoon sekä muihin kortissa mainittuihin paikkoihin. Osoite on info@leki.fi

Kouluille on viritetty luokkien välisiä haasteita. Koulujen omista hiihdoista kertyy suorituksia, ja palkintoihin tarvittavia ulkoliikuntoja voi kerätä hiihtolomalta lisää. Kampanja jatkuu maaliskuun loppuun.

Kuntien ja LeKi:n ohella ulkokuntoiluun kannustavat myös Vesilahden Latu ja luonto sekä  kuntien Kunnossa Kaiken Ikää -ohjelma.

Nyt on latuja muuallakin kuin Hakkarissa. Sieltä pääsee luistellen ainakin Kuljuun asti, ja neljä kilometriä perinteisen latua on Hopeasompa-finaalien jäljiltä erinomaisessa kunnossa. Viime viikkoina on voitu hiihtää myös Vesilahden Anttilanvuorella.

Antero Korhonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?