Hiihtokansa ilakoi hienosta maaliskuun alusta

Kaunis ilma veti Hakkarin urheilukentälle hiihtäjiä viikonvaihteessa.

Lempääläisten ja vesilahtelaisten hiihtohelmikuu jatkuu maaliskuulle. Lahden MM -hiihdot tuntuivat ainakin Hakkarissa asti: television päälähetysten aikaan laduilla oli tilaa, mutta niitä ennen ja jälkeen kuntoilijoita oli latu mustanaan.

Viisi suoritusta oikeuttaa palkintoarvontaan.

Lumettoman ja liki laduttoman helmikuun alun korvikkeeksi hiihtokampanjaa jatketaan maaliskuun loppuun asti. Samoista syistä Lempäälän ja Vesilahden kuntien sekä Lempäälän Kisan järjestelytoimikunta päätti, että tällä kertaa suoritukseksi hyväksytään mikä tahansa  vähintään puolen tunnin reipas ja yhtäjaksoinen ulkokuntoilu.

Viisi suoritusta tehtynä missä vain kelpuuttavat palkintoarvontaan. Suoritukset voi merkitä kortteihin, joita saa punaisista postilaatikoista ainakin Hakkarin ja Sääksjärven ladunvarresta, Lempäälän kunnan palvelupisteestä, Sportia-Matista sekä Vesilahden kirjastosta. Niitä voi myös ladata kuntien sekä Lempäälän Kisan kotisivuilta. Kortin voi palauttaa siinä mainittuihin paikkoihin tai osoitteeseen info@leki.fi.

Kampanja on tarkoitettu kaikille latujen käyttäjille kouluja ja päiväkoteja unohtamatta.

Antero Korhonen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?