Jyryn kausi päättyi Savonlinnassa

Lempäälän Jyryn kausi päättyi Savonlinnassa, mutta lopputulos koko sesongista on positiivinen.

Kuva: Raisa Katajamäki

Kuluvan talvikauden yksi positiivisimmista paikallisista joukkue-esityksistä kirjataan Lempäälän Jyryn lentismiehistön tiliin. Nousijajoukkue pelasi miesten kakkossarjassa tasapainoisen kauden, joka huipentui nousuplayoff-otteluihin Savonlinnan East-Volleyta vastaan. East jatkaa kauttaan, kun se voitti ratkaisevan kolmannen pelin kotikaupungissaan erin 3 – 1 (25-10,25-19,20-25,25-14).

– Hampaankoloon ei jäänyt tavaraa, eikä jossittelua tarvita. Vastustaja oli parempi, he olivat hyvin latautuneita, kun taas meidän latauksemme taisi lipsahtaa hiukan yliyritykseksi, tuumi Jyryn valmentaja Kimmo Katajamäki pelin tiimellyksen tauottua.

Erien pikkupisteet kertovat oleellisen ottelusta, East oli yhtä erää lukuun ottamatta selkeästi kuskin pukilla.

– Kahden hävityn erän jälkeisellä tauolla painotin, että tällaisista tilanteista on noustu ennenkin. Kolmannen erän pelasimmekin hyvin, neljättä sätkimme kymmeneen pinnana asti suht’ tasaisesti, mutta sitten fyysisesti vahva kotijoukkue meni menojaan, jatkoi Katajamäki ruodintaansa.

Jyryn pelaajistosta ei juuri onnistujia tällä kertaa löytynyt, vaikka kokoonpanoa muuteltiin ahkerasti. Saldo kaudesta on silti ehdoton ja iso plussa.

– Porukan konkariosaston Henttosen Tuomas totesi, että hän koki ensi kertaa 36-vuotiaana play off-sarjan, joten olihan tämä meille ja pelaajille hieno kokemus, summasi Katajamäki.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?