Kuntavaalien teemailta Lempäälässä keskiviikkona 15. maaliskuuta

Tervetuloa mukaan Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Pirkan opiston, Lempäälän lukion ja Lempäälän nuorisovaltuuston järjestämään kuntavaali-iltaan. Tilaisuus järjestetään Kanavan koulun juhlasalissa (Tampereentie 1 C) keskiviikkona 15. maaliskuuta klo 18-20.30.

Teemaillan ohjelmassa on paneelikeskustelun lisäksi kunnanjohtaja Heidi Rämön alustus, lukiolaisten tekemä lyhytfilmi ja Pirkan opiston opiskelijoiden musiikkiesitys.

Kuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelussa mukana ovat Riina Aspila, Kokoomus, Mikko Koivuluoma, SDP, Satu Kosola, Vasemmistoliitto, Tuukka Liuha, Keskusta, Kirsi Kallio, Perussuomalaiset, Ville Hämäläinen, Vihreät, Tuomo Lipsanen, Kristillisdemokraatit.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?