Repe & Romu lämmittelevät marketeilla ja toreilla

Pirkanmaan Jätehuollon kuormurit Repe ja Romu lämmittelevät alkavaa kierrostaan maaliskuun puolenvälin jälkeen. Kaksikko pysähtyy toreilla ja markettien pihoilla Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla ja Tampereella. Paikalle voi tuoda kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet ja metalliromut maksutta kyytiin.

Kaksikko pysähtyy Lempäälässä lauantaina 25. maaliskuuta kello 10.00–10.30 Prisman pihassa Ideaparkin D-päädyssä osoitteessa Ideaparkintie 4.

Viime vuonna Repen ja Romun lämmittelykierroksella poikkesi  330 asiakasta, jotka toivat 1 200  kiloa kodin vaarallisia jätteitä Repen haltuun. Varsinaisella kierroksella asiakkaita kävi 8 480 ja vaarallisia jätteitä saatiin talteen 83 000 kiloa. Eniten tuotiin maaleja, akkuja, öljyjä ja liuottimia. Repen ja Romun varsinainen  keräyskierros alkaa  tänä vuonna maaliskuun viimeisellä viikolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?