Karaokemestaruus ratkeaa Peurafesteillä

Vesilahdessa tapahtuu viikonloppuna. Peuran Krouvi järjestää Vesilahden Nuorisoseurantalolla kaksipäiväiset Peurafestit. Perjantaina 24. maaliskuuta ratkotaan kunnan karaokemestaruus, kun kolmesta osakilpailusta jatkoon päässeet kilpailijat ottavat mittaa toisistaan.

Seitsemän kilpailijaa laulavat kukin yhden kappaleen perinteiseen karaoketyyliin ja toisen kappaleen bändin säestyksellä. Musiikista vastaa The Patents. Tuomareina toimivat Erkki Paloniemi, Mirka Nurminen-Lehtimäki, Juha Ylä-Jarkko ja Riina Lylykangas. Karaokefinaalin jälkeen laitetaan jalalla koreasti tanssien merkeissä.

Lauantaina 25. maaliskuuta musisoidaan lisää, kun Nuorisoseurantalon lavalle kipuaa levynjulkkarikeikalle Harri Penttilä & Maailmanvalloitus. Soiton aloittaa Mylly, jota seuraa Työsulku. Illan päättää Harri Penttilä & Maailmanvalloitus.

Perjantaina vapaa pääsy, lauantaina sisäänpääsy 10 euroa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?