Terveiset ”tohtori ” L:lle kollegoineen

Olitte vieraskirjan mukaan viettäneet aikaa Kotkanpesällä maanantaina 13.3 iltapäivällä. Kuvittelitte olleenne Lapissa ja olitte harrastaneet erinäisiä urheilulajeja. Tietysti nestettä oli kulunut runsaasti. Pullot ja tölkit, jotka teidän olisi itse pitänyt viedä pois, jätitte muiden siivottavaksi.

Teräksinen kahvipakettivarastomme oli toiminut ilmeisesti savustuslaatikkona, koska se oli poltettu pilalle. Jos ”tohtori” L:n porukka pääsette joskus oikeaan Lappiin, niin ette tarvitse yhtään uusia oppiarvoja, siellä riittää pelkkä maalaisjärki, jotta osaatte toimia yhteisissä virkistyspaikoissa. Olette edelleen tervetulleita Kotkanpesälle! Saatte vielä keittää ilmaiset nokipannukahvitkin, tosin se vaatii käyttäytymissääntöjen noudattamista.

Terveisin Kotkanpesän vakiporukka

Ps. Puutalkoomme ovat vielä kesken joten tervetuloa joukkoomme ahertamaan!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?