Tredu ja Lempäälän kunta nimeävät yrityskoordinaattorin

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu kehittää työelämäyhteistyötään vahvistamalla toimintaansa kumppanuussopimuksella Lempäälän kunnan kanssa.

Kumppanuussopimuksella edistetään Tredun Lempäälän toimipisteen, Lempäälän kunnan ja alueen yritysten vuorovaikutusta sekä toteutetaan yhteistyössä alueen tarpeisiin suunniteltua monimuotoista ammatillista koulutusta, työssäoppimista ja opinnäytetöitä. Tredu ja Lempäälän kunta nimeävät tehtävää hoitamaan yrityskoordinaattorin.

Tavoitteena on kehittää alueen elinkeinoelämää, työllisyyden hoitoa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Myös alueen yrittäjäjärjestöt pyritään sitouttamaan yhteiseen toimintaan.

Yhteistyön vahvistamisesta Lempäälän kunnan kanssa päätti Tampereen kaupungin osaamis- ja elinkeinolautakunta 23. maaliskuuta

Tredu on tehnyt myös Nokian ja Ylöjärven samankaltaisen kumppanuussopimuksen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>