Rattijuoppo puhalsi törkeät lukemat Tampereentiellä

Poliisipartio pysäytti 1. huhtikuuta klo 2.40 Lempäälässä Tampereentiellä henkilöauton ja puhallutti sen kuljettajan. Puhalluskoe näytti 2,40 promillen lukemaa. Auton 40-vuotias kuljettaja vietiin Tampereen pääpoliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Myös 2. huhtikuuta sunnuntaina tavattiin Lempäälässä törkeän rattijuopumuksen rajan ylittänyt kuljettaja. Hän oli liikenteessä klo 19.30. Lisäksi kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden varantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>