Kisan naishiihtäjille mukava europotti Suomen cupista

Hiihtokauden vihoviimeinen rutistus käytiin Ylitorniolla, Luoteis-Lapissa, missä kisattiin viimeiset viestimittelöt Suomen cupin nimissä sekä pisimpien matkojen SM-kisat. Kontiolahdella SM-kultaa viikkoa aiemmin voittaneet Kisattaret joutuivat hiukan rukatulla kokoonpanolla tuleen, kun hopeaporukan Sanni Alatalo sairastui ja ykkösvaranaisella Klaara Leponiemellä oli este.
Niinpä Leena Nurmen ja Aino-Kaisa Saarisen trion täydensi Leenan siskotyttö Eeva Nurmi, joka täytti kelpo lailla paikkansa ja Kisa sisutteli cup-viestissä kolmanneksi.
Suomen cupin yhteispisteissä Kisa oli komeasti kakkonen, mikä tiesi mukavaa 3000 euron rahapottia.
– Työnteko LeKissä alkaa näkyä, nytkin pärjäsimme hiukan varanaisisinakin hienosti. Tälläisella menestyksellä on on iso postiivinen merkitys koko seuralle, kommentoi Aino-Kaisa Saarinen viestin jälkeen. Hän hiihti jälleen hienosti nostaen Kisan useamman sijan ylemmäs osuudellaan.
30 kilometrin vapaan tyyli kilpailuun ei Saarisella enää potku riittänyt haastamaan kärkeä, vaan hänen oli tyytyminen seitsemänteen sijaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?