Vaalituloksia seurattiin aktiivisesti lvs.fi:ssä

Kuntavaalit kiinnostivat lempääläisiä ja vesilahtelaisia kovasti vaalipäivänä 9. huhtikuuta. Vaalisunnuntain aikana lvs.fi:ssä vieraili yli kaksinkertainen määrä ihmisiä verrattuna tavalliseen sunnuntaihin.

Sivulatauksia kertyi yhden päivän aikana yli 10 000, ja suurin osa kävijöistä vieraili nimenomaan Lempäälän-Vesilahden Sanomien Kuntavaalisivustolla. Päivän alussa moni näytti vielä pohtivan omaa ehdokastaan, sillä vaalikoneella riitti tekijöitä ja ehdokaslistoja tutkittiin ahkerasti. Iltaa kohden kävijävirta kääntyi L-VS:n vaalitulospalveluun.

L-VS seurasi aktiivisesti kuntavaalien tuloslaskentaa lvs.fi:ssä, jonne Lempäälän ja Vesilahden tulokset päivittyivät reaaliaikaisesti. Vesilahdessa ääntenlaskenta valmistui hieman ennen kello 21.30, ja Lempäälässä laskennan valmistumista saatiin odottaa noin kello 22.30 asti.

Vaalien tulokset ovat esillä L-VS:n Kuntavaalisivustolla osoitteessa lvs.fi/kuntavaalit. Kuntavaalisivusto on tulevaisuudessakin näkyvissä lvs.fi:ssä, joten vaalien teemoihin ja tuloksiin voi palata myös valtuustokauden edetessä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>