Vaalituloksia seurattiin aktiivisesti lvs.fi:ssä

Kuntavaalit kiinnostivat lempääläisiä ja vesilahtelaisia kovasti vaalipäivänä 9. huhtikuuta. Vaalisunnuntain aikana lvs.fi:ssä vieraili yli kaksinkertainen määrä ihmisiä verrattuna tavalliseen sunnuntaihin.

Sivulatauksia kertyi yhden päivän aikana yli 10 000, ja suurin osa kävijöistä vieraili nimenomaan Lempäälän-Vesilahden Sanomien Kuntavaalisivustolla. Päivän alussa moni näytti vielä pohtivan omaa ehdokastaan, sillä vaalikoneella riitti tekijöitä ja ehdokaslistoja tutkittiin ahkerasti. Iltaa kohden kävijävirta kääntyi L-VS:n vaalitulospalveluun.

L-VS seurasi aktiivisesti kuntavaalien tuloslaskentaa lvs.fi:ssä, jonne Lempäälän ja Vesilahden tulokset päivittyivät reaaliaikaisesti. Vesilahdessa ääntenlaskenta valmistui hieman ennen kello 21.30, ja Lempäälässä laskennan valmistumista saatiin odottaa noin kello 22.30 asti.

Vaalien tulokset ovat esillä L-VS:n Kuntavaalisivustolla osoitteessa lvs.fi/kuntavaalit. Kuntavaalisivusto on tulevaisuudessakin näkyvissä lvs.fi:ssä, joten vaalien teemoihin ja tuloksiin voi palata myös valtuustokauden edetessä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>