Kanavan sillan ja rautatiesillan korjaustyöt aiheuttavat haittaa liikenteelle

Lempäälän kanavan ylittävä Viialantien kanavan sillan ja rautatiesillan korjaukset alkavat pääsiäisen jälkeen.

Siltojen korjaustyöt aiheuttavat liikennehaittaa myös Lempäälän kanavan vesiliikenteelle sekä siltojen kohdalla kanavan varren kävelyreiteille. Kuva: Katariina Onnela

Rakennustöiden aikana alueella liikkuvien pitää huomioida poikkeavat ja muuttuneet työmaajärjestelyt. Erityisesti lähellä sijaitsevan koulun henkilökunnan, oppilaiden ja heidän vanhempiensa toivotaan huomioivan rakennustöistä aiheutuneet liikennejärjestelyt ja niiden vaikutukset.

Maantiesillan korjaustyöt aiheuttavat haittaa ajoneuvo-, vesi- ja kevyelle liikenteelle. Korjaustyöiden aikana maantiesillalla on käytössä vain yksi ajokaista. Liikennettä ohjataan liikennevaloin. Siltaremontissa korjataan päällysrakenteet, vesieristykset ja alapuolisia rakenteita.

Vieressä sijaitsevan rautatiesillan korjaaminen aiheuttaa tavanomaisen työmaaliikenteen lisäksi erikoiskuljetuksista aiheutuvaa haittaa. Rautatiesillan korjaamisen valmistelevat työt alkavat samaan aikaan kuin maantiesillan korjaus, mutta pääosa sillan rakennustöistä toteutetaan juhannuksena rautatieliikenteen katkon aikana. Rautatiesiltaan uusitaan päällysrakenteet, parannetaan sillan pintavesien kuivatusta ja alapuolisia rakenteita.

Rautatiesillan korjaaminen aiheuttaa tavanomaisen työmaaliikenteen lisäksi erikoiskuljetuksista aiheutuvaa haittaa. Kuva: Katariina Onnela

Siltojen korjaustyöt aiheuttavat liikennehaittaa myös Lempäälän kanavan vesiliikenteelle sekä siltojen kohdalla kanavan varren kävelyreiteille.

Korjaustyöt valmistuvat tämän vuoden heinäkuun loppuun mennessä. Lempäälän kanavasiltojen remontit rakennuttaa Liikennevirasto ja Pirkanmaan ELY-keskus.

Maantiesillan korjaustyöt aiheuttavat haittaa ajoneuvo-, vesi- ja kevyelle liikenteelle. alueella liikkuvien pitää huomioida poikkeavat ja muuttuneet työmaajärjestelyt. Kuva: Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?