Viisi mitalia junioreiden piirinmestaruuskilpailuista

Nuoret lempääläläisnostajat voittivat viisi piirinmestaruusmitalia. Kuva: Maria Häkli

Lempäälän Kisa järjesti 8. huhtikuuta Hakkarissa painonnoston piirinmestaruuskilpailut alle 15- ja 17-vuotiaille. Kisoihin osallistui 20 urheilijaa, joista neljä myös yleisen sarjan kansallisissa kilpailuissa.

Lempäälän Kisaa edusti viisi urheilijaa. Iiris Savolaisen, Teea Jaskarin, Artturi Häklin, Iiro Savolaisen sekä Harri Mamian kilpailun saldona oli kolme mestaruutta ja kaksi hopeatilaa. Nostajat onnistuivat tekemään uusia henkilökohtaisia ennätyksiään.

 

LeKi:n painonnoston nuorten valmennuksen laatu on vuoden sisään parantunut merkittävästi. Valmennuksesta vastaa Suomen painonnostomaajoukkueen kapteeni Teemu Roininen. Valmentajarinkiin tuli viime syksynä mukaan kovan luokan vahvistus, moninkertainen Suomen mestari ja maajoukkue-edustaja – Parkanon Puntin Mikko Kuusisto.

Kun mukana on joukko muita kokeneita valmentajia ohjaamassa innokasta ja kasvavaa nuorisojoukkuetta, on lupa odottaa menestyksekästä aikaa painonnostossa.

Teksti: Jari Pohja
Kuva: Maria Häkli

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?