Täyden palvelun erikoisautotalon palvelu kattaa koko Suomen

Myynnissä on muun muassa Maranellon uutuustuote, uusi 488 Ferrari.

Ferrareita, Maserateja, Lamborghineja, Bentleyjä ja Porcheja…

Pääkaupunkiseudulla Vantaalla luksusautoliikettä pitävä Luxury Collection Automobiles avaa uuden ja modernin toimipisteen nyt myös Pirkanmaalle, Ideaparkin viereiselle Realparkin yrityspuistoalueelle Lempäälään.

Rainer Mehisto kiinnittää tarraa erikoisautoliikkeen oveen kutsuvierasavajaisten aattona. Kuva: Erkki Koivisto

Uusi 2 300 neliön toimipiste tukee yhtiön toimitusjohtaja Jukka Sinisalon mukaan yhtiön panostuksia palveluihin ja laajentumista erikoisautohuoltoon.

– Jatkossa palvelumme ulottuvat mihin päin Suomea tahansa paremman saavutettavuuden ja tarvittaessa nouto- ja palautuspalvelumme myötä. Toteutamme vaativimmatkin odotukset, tyylistä ja laadusta tinkimättä, Sinisalo kertoo.

–  Sijaintimme Ideaparkin vieressä nopeasti kehittyvällä kauppapaikalla on Suomen logistisessa keskipisteessä. Rakennukseen tulee Suomen modernein autohuolto. Pääpainona urheilu-, super- ja luksusautot, Sinisalo sanoo.

Uuden huollon sanotaan olevan huippuvarusteltu.

Yhtiö keskittää toimintaansa yhä vahvemmin super- sekä luksusautokauppaan. Luxury Collection Automobiles tarjoaa jatkossakin edelleen ns. premium-autoja, mutta niitä valitaan kokoelmaan yhä vaativimmin kriteerein.

Yhtiön tavoitteena on kasvaa yhdeksi merkittävimmistä luksus- ja superautokaupan toimijoista Pohjoismaissa. 2017 vuoden budjetoitu liikevaihto on 40 miljoonaa euroa.

Yritys viettää virallista avajaispäivää Lempäälän Realparkissa lauantaina 29. huhtikuuta, jolloin on mahdollista käydä tutustumassa uuteen erikoisautotaloon ja  -huoltoon.

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>