Lentiskausi päättyi mitalijuhliin

Lempääläiseen juniorilentopallokauteen mahtui monenmoista, paljon tekemistä ja menestystäkin. Poikien puolen joukkueita Lempäälän Jyryltä löytyi piskuisista G-pojista varttuneisiin B-poikiin. tytöissä sarjasakkeja oli E-neideistä A-leideihin asti, tyttöpuolesta Lempäälässä vastaa Kisa. Tytöissä junioreissa lisenssipelaajia kaudella 2016 – 17 oli yhteensä 73 kappaletta ja poikia oli 55 kappaletta.
Huhtikuun 22.-23. päivinä miteltiin Lempoisissa E-poikien aluemestaruusfinaalit, missä isännöintiä piti Lempäälän Jyry.
Aivan hilkulla oli, etteikö finaalista olisi tullut kahden jyryläistiimin keskinäistä ottelua, mutta VaLePan joukkue oli eri mieltä. Vammalaan meni kulta, mutta hopea- ja pronssimitalit jäivät Lempäälään.
Jyryn noin kymppivuotiaita tulevia tähtiä

Jyryn oranssit aluepronssilla joukkueella Kasper Vesanen, Kaapo Korkolam Lauri Lahtinen ja Lari Roininen, plus valkut Pasi Korkola ja Tommi Roininen.

valmentaa Marko Panu, hänen apunaan touhuavat Pasi Korkola, Teemu Hopia ja Tommi Roininen. Mitalipojat ovat: Teemu Nyström, Jaaro Mattsson, Juho Panu, Aapo Karoj

Jyryn Mustat aluehopeaa joukkueella Teemu Nyström, Juho Panu, Aapo Karojärvi ja Jaaro Matsson, plus valkut Teemu Hopia ja Marko Panu.

ärvi, Lauri Lahtinen, Kasper Vesanen, Lari Roininen ja Kaapo Korkola.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?